Pogoji poslovanja Lejla.si

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje TEMNO MODRO d.o.o., Savska cesta 14, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju ponudnik). Splošni pogoji poslovanja Lejla.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot). Kupec je oseba, ki uporablja našo spletno trgovino, torej kupec v spletni trgovini Lejla.si.

TEMNO MODRO d.o.o. in kupec medsebojne obveznosti pri nakupih preko trgovine Lejla.si urejata s temi pogoji poslovanja. Vsak uporabnik storitve spletne trgovine Lejla.si ima svoje uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi. Geslo je tajno in znano le uporabniku ter ga dobi preko elektronske pošte. Kupec je s tem dolžan zagotoviti, da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal samo on oziroma oseba, ki je pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.

Avtentičnost izdelkov

Vsi izdelki so originali. Ponaredkov NE prodajamo!

Rok dobave

Rok dobave za izdelke, ki niso na zalogi, znaša 7-15 dni. Če nam naročenih izdelkov ne uspe dobaviti v tem roku, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Dostava

Vse pakete pošiljamo s Pošto Slovenije. Poštnino zaračuna Pošta v skladu z veljavnim cenikom. Nad 60 € je poštnina brezplačna.

Plačilo

Trenutno sta na voljo dva načina plačila:

  • plačilo po predračunu: Izdelke pošljemo kupcu takoj, ko kupec plača predračun preko nakazila na naš TRR.
  • plačilo po povzetju: Izdelke kupec plača Pošti Slovenije. Pri plačilu po povzetju Pošta zaračuna dodaten strošek po veljavnem ceniku.

Cene na strani

Vse cene so v EUR in vsebujejo DDV.

Vračilo izdelkov

Kupec ima pravico, da nam v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Kupec lahko svojo odločitev sporoči pismeno (na naslov: TEMNO MODRO d.o.o., Savska cesta 14, 1000 Ljubljana) ali po elektronski pošti na na naslov: info@lejla.si.

Prav tako se za pravočasno obvestilo šteje tudi neposredno vračilo izdelka brez predhodnega obvestila. Blago mora biti vrnjeno v tridesetih (30) dneh po sporočilu. Vrnjeno blago mora biti nerabljeno, nepoškodovano, v originalni embalaži vključno s prosojno folijo in količinsko nespremenjeno. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe je neposreden strošek vračila blaga. Kupec vrne blago na naslov: TEMNO MODRO d.o.o., Savska cesta 14, 1000 Ljubljana. Kupcu vrnemo celotno kupnino najkasneje v roku petnajst (15) dni po prejemu nepoškodovanega, nerabljenega blaga, ki se nahaja v originalni embalaži vključno s prosojno folijo.

Varovanje podatkov

Upravitelj spletne trgovine je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja in obdelovanja naročil zbiramo naslednje uporabnikove podatke:

  • ime in priimek,
  • naslov za dostavo (ulica, hišna številka, poštna številka in pošta)
  • naslov elektronske pošte,
  • kontaktno telefonsko številko (neobvezno),
  • geslo v šifrirani obliki,
  • ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce (dodatna sporočila ob nakupu).

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Za potrebe zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta.

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku shranjujejo trajno.

Upravitelj spletne trgovine lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz, podatkov o uporabnikih pa v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam.
Dostavni službi (Pošti Slovenije) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo (ime, priimek, ulica, hišna številka, poštna številka in pošta).
Z uporabnikom bomo stopili v stik preko sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

Podatki o podjetju

TEMNO MODRO d.o.o.
Savska cesta 14
1000 Ljubljana

Številka TRR (IBAN): SI56 0310 0100 2402 950
Matična številka: 3737411000
Davčna številka: SI38186110
DDV zavezanec: DA

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več

Shrani in zapri